غذاهای تایلندی تلفیقی ازسبک چینی وهندی می باشند که بیشترآنها را بخارپز یا تفت می دهند.تایلندی ها دربیشترغذاهایشان ازسیر- فلفل قرمز- برگ لیمو- شیره نارگیل- تمرهندی- زنجبیل- فلفل سیاه - ریحان- زرد چوبه - زیره سفید - آب لیمو- سس ماهی - کاری - برنج - رشته - ماهی ومیگو استفاده می کنند.
نمونه غذاهای تایلندی
تام یام گونگ Tom Yam Goong
اگرتوجه کرده باشید بانکوک یک بوی خاصی می دهد که این بوهمان تام یام گونگ Tom Yam Goong می باشد این غذا را توریست ها به عنوان بوی تایلند می شناسند.مواد تشکیل دهنده این غذا شامل گیاهان معطرفراوان - موسیر- فلفل چیلی - میگو- سس ماهی و قارچ می باشد.
پد تایلندی Pad Thai
مواد این غذا شامل نودل - سویا - جوانه لوبیا - پیاز- سس ماهی - شکر - فلفل قرمز- بادام زمینی و یک نوع گوشت مثل میگو یا مرغ می باشد.
سوپ رشته Kuay Tiew
یکی ازغذاهایی که فوق العاده سریع آماده می شود این نوع سوپ می باشد که درآن نودل به همراه گوشتی مثل گوشت گاو- مرغ - اردک - خوک و یا موجودات دریایی همراه با سبزیجات معطرپخته می شود.
سوم تام Som Tom
این غذا که بیس اصلی آن را میوه ای به نام پاپایا تشکیل می دهد یک زمانی فقط درشمال شرق تایلند طبخ می شده است ولی اکنون درسرتا سرتایلند با یک سری تغییرات جزئی درمقدارادویه ها طبخ می شود.این غذا با استفاده ازمیوه خرد شده پاپایا - مرغ - برنج - گوجه فرنگی به همراه ادویه جات پخته می شود وطعمی ترش وشیرین دارد.
مرغ و بادام زمینی Gai Med Ma Moung
مواد تشکیل دهنده این غذا بادام زمینی بو داده - سس شیرین سویا - عسل - سیر- فلفل چیلی - مرغ وادویه جات می باشند.این غذا دربین تایلند ها معروف به غذایی برای تقویت قوای جسمی و روحی می باشد.
سوپ مرغ و کاری سبز Geng Kheaw Wat Gai
این غذا ترکیبی ازپودرکاری سبزتند - شیره نارگیل ومرغ می باشد که شما روبه یاد غذاهای هندی می اندازد که بسیارخوشمزه ومقوی است.
تام خا گای Tom Kha Gai
این سوپ به پرطروات ترین سوپ جهان معروف است که ازمرغ آب پز شده – قارچ - زنجبیل - شیره نارگیل وادویه جات تهیه می شود.
برنج سرخ شده Kao Phad
این غذا یکی ازغذاهای قدیمی تایلندی می باشد که ازبرنج - میگو- مرغ - گوشت - تخم مرغ - پیاز- سیر- گوجه فرنگی - سبزیجات وسس فلفل تند تهیه می شود که یکی ازغذاهای مورد علاقه توریست ها می باشد.
ماسامان کاری Massaman Curry
این غذا که برگرفته ازکلمه مسلمان درفرهنگ تایلندی می باشد ترکیبی از شیره نارگیل - سیب زمینی - بادام زمینی بوداده - شکر- دارچین - تمرهندی و گوشت مرغ یا گاو می باشد که همراه با برنج سرومی شود.
برنج و مرغ Khao Man Gai
این غذا تقریبا درهمه جای تایلند به وفوریافت
می شود وطرفداران زیادی دربین تایلندی ها وتوریست ها دارد.این غذا همراه با برنج
ومرغ آب پزشده به همراه سس تند وشیرین وسوپ مرغ دررستوران ها سرومی شود و بدلیل خوشمزه
بودن طرفداران زیادی دارد.
رستوران تایلندی درتهران
رستوران جاران
غذاهای سروشده دراین رستوران شامل کانوم بن نکای - بابیا - سوپ نودل - پت سی ای یو- نم تق- سوپ تام یام گونگ- یم بون سن- کاپ گای- پت تای - پت گای تای می باشند.
آدرس : ستارخان – بازار سنتی – فاز 1 – ضلع شرقی – محوطه پارکینگ
تلفن : 44278536 – 021 / 09123280041
رستوران تایلندی شرق
دراین رستوران انواع غذاهای دریائی سرومی شود.
آدرس : تهرانپارس – بین خیابان 148 و 150 شرقی – پلاک 67
تلفن : 77862213 – 021
رستوران تایلندی خانه آسیائی
دراین رستوران انواع غذاهای دریائی سرومی شود.
آدرس : میدان ونک – خیابان ملاصدرا – خیابان شیرازشمالی – خیابان زاینده رود – مجتمع پارک وپرنسس – واحدهای تجاری
تلفن : 88166115 – 021 WWW.Asiancuisine.ir
رستوران تایلندی تای گارودا
دراین رستوران انواع غذاهای دریائی سرومی شود.
آدرس : اتوبان چمران – قبل از پارک وی – هتل استقلال
تلفن : 22660053 – 021